El meu tren és l’aplicació no-oficial preferida per la majoria d’usuaris del sistema ferroviari català: Mostra tota la informació tant de Rodalies de Catalunya (Renfe) com de Ferrocarrils de la Generalitat del Catalunya (FGC) en un mateix lloc.

Què hi ha dins l’aplicació?

► El llistat d’incidències i avisos del servei, que mostra totes les notificacions enviades per la Generalitat de Catalunya en una mateixa pantalla i que s’actualitza automàticament cada pocs minuts. Hi ha l’opció que l’aplicació us notifiqui directament en cas de nou avís a la safata de notificacions d’Android i el giny instal·lable al vostre llançador preferit (necessita suportar la funció de ginys).

► El cercador d’horaris i de rutes dels webs mòbils de Rodalies i FGC, que us permet cercar i veure de manera molt clara qualsevol ruta i tots els seus detalls.

► Les tarificacions dels bitllets i carnets especials, tant dels senzills i dels propis de cada operador com els de l’Autoritat del Transport Metropolità (T-10, T-Trimestre…).

► Els comptes de Twitter de @rodalies i @FGC, que permet veure en un moment la informació actualitzada que envien ambòs operadors als seus comptes oficials. També trobareu l’opció de poder redactar tuits etiquetant-los per a preguntar-los qualsevol dubte respecte als seus serveis.

► La informació de contacte de Rodalies i FGC, incloent-hi el xat (requereix un compte de Twitter operatiu) i els diferents telèfons d’informació (cal mirar les tarificacions que apliquen els respectius telèfons, ja que alguns d’ells no són gratuïts).

► El mapa de la xarxa d’FGC, amb totes les estacions de les tres xarxes de les quals en són propietat d’FGC i la informació turística de Turistren en aquelles amb correspondència amb un punt turístic.

► El mapa i el llistat de les diferents zonificacions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, del qual n’és propietat l’Autoritat del Transport Metropolità.

► L’escriptori de lectura eBiblio, que us permet tenir un àmpli ventall de llibres de tots els àmbits preparats per ser llegits directament des del vostre dispositiu mòbil (eBooks) de manera gratuïta amb el Carnet de Biblioteca Pública.