New Spirit Studio

Pàgines web

Estratègia

Anàlisi de la situació actual de l'empresa a la xarxa, ja sigui amb presència activa a internet o amb la seva incorporació per primera vegada.

Desenvolupament

Programació de la pàgina web a través de solucions de codi personalitzat o amb plataformes versàtils de gestió de continguts.

Disseny

Configuració de l'aspecte visual de la pàgina web a partir de la marca i la identitat gràfica del projecte, empresa o particular.

Accessibilitat

Configuració dels aspectes tècnics i visuals de la pàgina web per tal que siguin plenament compatibles amb programes d'acessibilitat.

SEO i llegibilitat

Anàlisi i optimització de la pàgina web per a la seva correcta llegibilitat i presència en els cercadors (Google, Bing, Yandex, etc.).

Manteniment

Conservació constant de la pàgina web amb la instal·lació d'actualitzacions i revisió dels paràmetres per adaptar-se a canvis tècnics.

Estic especialitzat en els gestors WordPress i Moodle i en el sistema WooCommerce.

El desenvolupament web, així com el disseny web, és quelcom cada cop més important. Bona part dels negocis, empreses emergents i emprenedors requereixen una bona presència a la xarxa, i la web és un dels recursos principals en aquest àmbit. Per aquest motiu, és crucial que la vostra web estigui ben treballada i defineixi perfectament el vostre objectiu. De fet, no podeu oblidar que aquesta és la vostra carta de presentació al món digital.

Construir una pàgina web va molt més enllà del desenvolupament i el disseny, ja que aquest procés ha de ser holístic i tenir en compte els aspectes relacionats amb l'accessibilitat, el llenguatge, la usabilitat, la presència en els cercadors, etc. Els petits detalls són molt rellevants.

Tot plegat són aspectes que sempre tinc en compte quan desenvolupo una pàgina web. En definitiva, treballo per tal de treure tot el suc en tots els projectes i que el resultat sigui el més bo possible. Si necessites una nova pàgina web, contacta amb mi!

Quin és el procés?

Plantejament

Juntament amb el client, es decideix l'estructura i les línies de disseny de la web.

Organització

Es planifica el projecte i es defineix el flux de treball.

Desenvolupament web

Es construeix la base i el funcionament del sistema.

Disseny web

Paral·lelament, es treballa en la part visual del projecte, així com en els continguts.

Revisió

Un cop acabat el projecte, es fa una revisió holística: Adaptació mòbil, paràmetres SEO, accessibilitat, etc.

Quines pàgines web he dut a terme?

Agraïments

Humbert Blanco Quintanilla

Disseny del logotip
Marc Grasa Soria


Traducció de la pàgina web
Nacho Ferrer González
Generalitat de Catalunya


Aquest web funciona gràcies a la tecnologia de WordPress.